Στο AELIA τα όνειρά σας γίνονται πραγματικότητα

«Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς είναι σημαντικό να ονειρεύεσαι. Ένας γάμος σημαίνει ελπίδα και εμπιστοσύνη. Δύο αξίες τις οποίες χρειαζόμαστε αυτόν τον καιρό», αναφέρουν οι Ολλανδοί σχεδιαστές Viktor&Rolf!
Στο AELIA τα όνειρά σας γίνονται πραγματικότητα μέσα από τη μεγάλη μας ποικιλία σε υφάσματα για το γάμο των ονείρων σας!

Οι τάσεις στα νυφικά για το 2020, θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε υφάσματα νυφικά, ώστε να ράψετε το ιδανικό σχέδιο είτε αναζητάτε σαγηνευτικό, πριγκιπικό, κομψό, μίνιμαλ ή μπόχο στυλ, που θα κάνει την εμφάνιση σας εκθαμβωτική και σίγουρα μοναδική!
• Τα κομψά-μίνιμαλ μεταξωτά σατέν νυφικά φορέματα θα έχουν την τιμητική τους το 2020. Τα μίνιμαλ αυτά σχέδια μπορεί να διαθέτουν μικρές λεπτομέρειες από δαντέλα ή στρας, είτε να είναι εντελώς σκέτα. Όλα τους όμως αποπνέουν μια βασιλική φινέτσα.
• Τα πριγκιπικά, γοργονέ, αλλά και σε ίσια γραμμή νυφικά είναι κλασσικά και διαχρονικά.
• Επίσης τα φορέματα με όγκο αποτελούν κορυφαία τάση της μόδας για τη σεζόν και για το λόγο αυτό αυτή η τάση έχει επηρεάσει και το στυλ των νυφικών φορεμάτων για το 2020.
• Πέρα από τα κλασσικά πριγκιπικά σχέδια με τις φουσκωτές φούστες, μια κορυφαία επιλογή για εσάς τις νύφες του 2020 είναι και τα νυφικά με ογκώδεις λεπτομέρειες, με μεγάλους φιόγκους, φουσκωτά μανίκια, αλλά και γενικότερα όγκο σε όλο τους το μήκος.
• Επίσης μια κομψή και θηλυκή ιδέα είναι αυτή της διπλής φούστας! Είτε πρόκειται για μόνιμη ή για αποσπώμενη, η φούστα που πέφτει πάνω από το βασικό σκελετό του νυφικού είναι must για τη σεζόν.
• Μια ακόμη τάση είναι και οι παρτοί ώμοι! Είτε σε πριγκιπικό είτε σε μίνιλμαλ, με δαντέλα, σατέν, τούλι ή άλλο ύφασμα το νυφικό με παρτούς ώμους και φουσκωτή φούστα ή σε ίσια γραμμή είναι must! Φορέστε λοιπόν κι εσείς στο γάμο σας αυτή την κολακευτική πινελιά στο επάνω μέρος του σώματος σας και τονίστε το με τον πιο όμορφο τρόπο.
• Σκισίματα, λαιμόκοψη χαμόγελο, στράπλες και απλά slip dresses είναι και αυτά από τα trends που ξεχωρίζουν.
• Αν και τα μακριά νυφικά είναι τα πιο δημοφιλή τα κοντά νυφικά φορέματα/φόρεμα δεξίωσης σε στενή γραμμή είναι ιδανικά για εσάς που όχι μόνο προτιμάτε να αναδείξετε τα πόδια σας φορώντας ένα κοντό σχέδιο, αλλά και επειδή σας αρέσουν τα άνετα νυφικά που θα σας διευκολύνουν στο χορό της γαμήλιας δεξίωσης!
• Μια ακόμη ενδιαφέρουσα πρόταση νυφικού που θα φορεθεί και φέτος είναι το ασύμμετρο. Πρόκειται για τα σχέδια φορεμάτων που είναι κοντά μπροστά και αναδεικνύουν τα πόδια, χωρίς όμως να περιορίζουν την ύπαρξη μιας εντυπωσιακής μακριάς ουράς.
• Μπόχο νυφικό φόρεμα με πλεκτή δαντέλα σε ίσια γραμμή ή αέρινο! Οι crochet δαντέλες, δηλαδή οι πλεκτές-λεπτές-αέρινες, θα είναι must στα νυφικά της σεζόν. Το ανέμελο-νεανικό boho style είναι ιδανικό για τις νύφες που λατρεύουν αυτό το στυλ!
• Νυφικά φορέματα με κρόσσια και φτερά, καθώς τα φτερά αποτελούν ένα ιδιαίτερο διακοσμητικό στοιχείο μόδας που προσθέτει κομψότητα, θηλυκότητα, αλλά και θεατρικότητα σε ένα ρούχο. Η λεπτομέρεια αυτή θα κάνει αισθητή την παρουσία της και στα νυφικά του 2020.
Σύντομα και οι τάσεις για τις νύφες του 2021!

Τηλέφωνο

E-mail

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.



e-genius.gr ...intelligent web software
Top